ΑΠΟΚ Βελούχι: Χωρίς εκπρόσωπο η Ευρυτανία στην Γ΄ Εθνική!

Έντονη κινητικότητα υπήρξε το Σαββατοκύριακο με στόχο την δημιουργία μιας νέας ποδοσφαιρικής ομάδας του νομού Ευρυτανίας, μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του ΑΠΟΚ Βελούχι!

  • Έντονη κινητικότητα υπήρξε το Σαββατοκύριακο με στόχο την δημιουργία μιας νέας ποδοσφαιρικής ομάδας του νομού Ευρυτανίας μετά την αιφνίδια αποχώρηση του ΑΠΟΚ Βελούχι

    Οι προσπάθειες της ΕΠΣ Ευρυτανίας, όμως δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα. Η τελευταία συνάντηση την Κυριακή στα γραφεία της ΕΠΣ Ευρυτανίας μεταξύ των τοπικών φορέων και της ενώσεως δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ευρυτανίας: «Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ευρυτανίας τις τελευταίες ημέρες έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια για την δημιουργία μιας ΝΕΑΣ ομάδας ώστε να υπάρξει εκπροσώπηση του νομού στην Γ΄ Εθνική. Μετά την τελευταία συνάντηση την Κυριακή 30 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΣ Ευρυτανίας με τους : Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας κ. Άρη Τασιό, Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Νικόλαο Σουλιώτη, Αντιδήμαρχο Καρπενησίου κ. Γιάννη Σβερώνη και τους Δημοτικούς Συμβούλους κκ. Γιάννη Μαντζιούτα, Χρήστο Κακαβά δεν προέκυψε κάποια θετική έκβαση. Από όλους υπήρξε θετική πρόθεση, ωστόσο τα οικονομικά δεδομένα της Γ΄ Εθνικής είναι πολύ μεγαλύτερα από τα ποσά που δύναται να προσφέρουν οι τοπικοί φορείς.»

    Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο 4ος όμιλος της Γ’ Εθνικής να απαρτίζεται πλέον από 13 ομάδες, οι οποίες είναι οι εξής: Βοιωτία: ΑΟ Υπάτου, Αμβρυσσέας Διστόμου, Φωκίδα: Φωκικός, Εύβοια: Νέα Αρτάκη, Ηρακλής Ψαχνών, Θεσσαλία: ΓΣ Αλμυρού, Θησέας Αγριάς, Διαγόρας Στεφανοβικείου, Δήμητρα Ευξεινούπολης, Φθιώτιδα: ΑΠΟ Αταλάντη, Οπούντιος Μαρτίνου, Τρίκαλα: ΑΣ Μετέωρα, ΠΟ Φήκης.

    ΠΗΓΗ: https://www.mikriliga.com/

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
P