ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Νέες Ανανεώσεις!

<< ΟΙ ΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ>>

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδος ΜΗΛΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ. Ευχόμαστε στον Κώστα υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδος ΜΠΑΛΑΦΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟ. Ευχόμαστε στον Διονύση υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδος ΤΟΥΛΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΟ. Ευχόμαστε στον Γιώργο υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδος KRYEMADHI TZENGIZ. Ευχόμαστε στον Tzengiz υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδος ΜΠΟΥΖΟΥΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ. Ευχόμαστε στον Γιώργο υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδος ΙΤΣΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ. Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδος ΜΠΕΝΙΣΚΟ ΙΩΑΚΕΙΜ (φωτό). Ευχόμαστε στον Μίμη υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή της ομάδος ΠΑΝΤΖΙΑΛΑ ΔΙΟΝΥΣΙΟ. Ευχόμαστε στον Διονύση υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο.

 

Μηλιώτης Κώστας
Επιθετικός
Σύλλογος
Τουλίκας Γιώργος
Αμυντικός
Σύλλογος
Kryemadhi Tzengiz
Μέσος
Σύλλογος
Ίτσιος Κώστας
Μέσος
Σύλλογος
Παντζιάλας Διονύσης
Μέσος
Σύλλογος
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
P