ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Ανανέωσε ο Παύλος Κουτσώνας

<<Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ>>

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η διοίκηση του Α.Σ. Βελεστίνου ‘’ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ’’ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παύλο Κουτσώνα και για την νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Ο Παύλος είναι ένας αθλητής που διακρίνεται για το ήθος του. Εντάχθηκε στο δυναμικό του ΡΗΓΑ κατά την μεταγραφική περίοδο του περασμένου Ιανουαρίου, έχει ηλικία 22 χρονών και μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικός χαφ, αλλά και ως δεξιός οπισθοφύλακας.
Εμείς, του ευχόμαστε τα καλύτερα και πάνω απ’ όλα υγεία».

Εκ του ΔΣ

Κουτσώνας Παύλος
Μέσος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που στέκονται, κείμενο που λέει "FRANKLIN Α.Σ. ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ PHI ΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ COUGARsport KoKKa ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ NEOST VASSO KEMA GIVOVA I ΙΑΡΥΣΕΩΣ COUGAR sport す"

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Κέντρο Προτιμήσεων Απορρήτου

Necessary

Είναι απολύτως απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του ιστοχώρου. Αφορούν τις ρυθμίσεις του ιστοχώρου που τον εμφανίζουν σωστά στον υπολογιστή σας.

wordpress_logged_in, wordpress_sec, wordpress_test_cookie, wp-settings1, wp-settings-time

Advertising

Αφορούν πληροφορίες της συσκευής σας, της ζώνης ώρας, της διεύθυνσης ΙΡ, των σελίδων που επισκέπτεστε. Κάποια απ' αυτά ενεργοποιούνται μόνο μετά από την εγγραφή σας και την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι σας.

_ga, _gid, _gat, woocommerce_cart_hash, PHPSESSID, wp_woocommerce_session, gadwp_wg_default_dimension, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_swmetric, gdpr

Analytics

Παρέχουν δεδομένα στην Google analytics για την πληροφόρησή μας σχετικά με την συμπεριφορά σας σε διαφημιστικές καμπάνιες και στόχους πωλήσεων.

1P_JAR, APISID, HSID, SAPISID, SID, SIDCC, SSID

Other

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
P